Antibakteriyel Epoksi Zemin Kaplama

meşezemin

Hijyenik ve antibakteriyel ortamlarda oluşturulabilmesi için, kimyasal maddelere, suya, aside ve her türlü sürtünmeye aşınmaya dayanıklı sessiz yüzeyli bir kaplama malzemesidir. İsteğe bağlı, rahatlatıcı renk seçenekleriyle her türlü zemine uygulanabilmektedir.
Antibakteriyel Epoksi zemin kaplama malzemeleri; mutfaklarda, yemekhanelerde, hastanelerde, ameliyathanelerde, sağlık ocaklarında, çeşitli sağlık kuruluşlarında, bakım evlerinde, hayvan hastanelerinde, gıda sanayi tesislerinde, spor alanlarında, fabrikalarda, entegre et tesislerinde, depolamalarda, çocuk kreşlerinde genel itibariyle üretim yapılan her alanda mikroorganizmalardan uzak hijyen gerektirecek yerlerde rahatlıkla kullanılmaktadır.
Antibakteriyel Epoksi zemin kaplama mutfak ve yemekhanelerde kullanılarak halka hijyenik ortamda yemek ihtiyacı sağlamakta, hastane, ameliyathane ve sağlık ocaklarında kullanılacak vatandaşlarımızın sağlığını pozitif yönde etkilemektedir. Entegre et tesislerinde kullanılacak zemin kaplamalarda fabrikadan halka hijyen çerçevesinde ulaştırmakta, çocuk odalarında ve kreşlerde kullanılacak ürünlerimiz ise onların mikroplardan uzak ve hijyenik bir ortamda büyümelerini sağlamaktadır.
Epoksi zemin kaplama malzemeleri, kalabalık ve yoğun ortamların kurtarıcısı olmaktadır. Temizlenmesi, bakımı hem kolay hem pratiktir. Özellikle hayvan hastaneleri gibi kuruluşlarda koku, kirlenme gibi durumlarda pratik bir çözüm olmaktadır.
Antibakteriyel epoksi zemin kaplama, en geniş renk seçenekleri, mükemmel dayanıklılık, bakım ve temizliği pratik yapılan, sağlık açısından da bakteri barındırmaz ve rahatlıkla dezenfekte edilebilmektedir.
Yaşam kalitesini yükselten, insan sağlığını düşünen estetik Epoksi zemin kaplama, her alanda kendini gösteren kullanışlı ürünlerdir. İnsanlara yaşam kolaylığı sağlamakta ve dünyayı insanlık için daha kolay yaşanabilir hale getirmektedir.

Müşteri Memnuniyeti
Uygun Fiyat
Tecrübe
Kalite